top of page
duve medica logo.png
Duvé Medica

Duvé Medicas produkter er :

Uten kreftfremkallende stoffer

Uten parabener

Uten fargestoffer

Uten parfymer

Uten stoffer som kan øke forekomsten av hudormer

Duvé Medicas grunnidé​

Vår grunnidé er å reparere de skadede cellene på en trygg måte, slik at de igjen produserer den huden du en gang hadde. Dette gjør vi ved å tilføre huden den næringen den trenger. Vi benytter oss av de mest effektive og tryggeste virke- og innholdsstoffene. Duvé Medica benytter i tillegg avansert mikroteknologi, som frakter de aktive stoffene ned i det mellomste hudlaget der fornyelsen av huden foregår.

Hva innebærer at hudcellene er skadet?

Hudcellene er hudens minste byggesteiner, og i disse cellene finner vi vårt arvestoff (DNA). En normal celle produserer om og om igjen det samme, men som et resultat av ytre og indre påvirkning endres arvestoffet, og hudens celler skades.

Den viktigste årsaken til skadede hudceller er timene vi har tilbragt i solen. I tillegg skjer det en tydelig nedgang i produksjonen av østrogen og andre hormoner, først i 20 – 25 års alderen og ytterligere i årene mellom 40 og 50. Celleskadene øker og huden klarer ikke lenger å reparere og fornye seg i samme grad som tidligere. At dette skjer allerede i så tidlig som i 20 års alderen sier også noe om hvor viktig det er å forebygge.

bilde.png
Hva er konsekvensene av skadet hud?

Hudens evne til å danne kollagen, elastin og hyaluronsyre avtar med årene og produksjonen av sebum (skin oil) reduseres. Resultatet blir en hud som mangler fukt og glød, dertil dukker fine linjer og rynker opp og mange opplever også en ujevn hudfarge og pigmentflekker.

Hva skal til for å reparere skadede hudceller?

  • Det er ikke så komplisert som mange tror å reparere skadet hud. Hud er hud og den trenger først og fremst næring, uansett om huden er fet, tørr, med pigmenteringer, om den er ung eller gammel, eller om du er kvinne eller mann.

  • Vitamin A og Vitamin C i riktig mengde og på riktig måte, er noe av de viktigste næringsstoffene for huden.

  • I tillegg er tålmodighet et nøkkelord, for skadet hud repareres ikke over natten.

Riktig næring er derfor alfa og omega i søken etter en sunn, frisk og ungdommelig hud.
Både når det gjelder forebygging og reparasjon av skader som allerede er oppstått.

https://www.duvemedica.no/produkter

image0.jpeg
bottom of page