top of page
thalgo logo.png
Thalgo - La beaute marine

Thalgo-merkevaren er født ut ifra lidenskapen til en mann; André BOUCLET, doktorgrad i farmasi, som fra 60-tallet var lidenskapelig om marineverdenen og dens terapeutiske dyder. 

Iherdig overbevist om det terapeutiske potensialet for hav og alger, opprettet han THALGO i 1964, det første marine kosmetologilaboratoriet.

Inspirert av Quintons teori om plasma, samt mange avhandlinger publisert på 1950-tallet, leder han sin forskning om fordelene med alger for kroppen vår.

Behandlet av thalassoterapi-leger, konfrontert med håndtering av resistente hudsykdommer, bruker han sitt forskningsarbeid til implementering av en unik prosess for hudens og kroppens opptak av konsentrerte ingredienser basert på alger.

Thalgo er et familiedrevet foretak. 

I 1982 flyttet de  til Roquebrune-sur-Argens, 40km vest for St.Rafael i sør Frankrike, og befinner seg nå midt i en landsbyidyll i Frankrikes «parfymehage» på et 7 hektar stort område.

Original laboratoriet som ble bygget i 1982, har siden blitt utvidet flere ganger på den samme tomten, og fremstår i dag som et av de største laboratoriene i Europa innenfor gruppen av privateide kosmetikkselskaper. Thalgo har en helt annen profil enn de laboratorier som setter bort til entrepenører å lage kosmetikk under en rekke forskjellige varemerker og navn.

Thalgo er en av de aller største enkeltleverandører til de franske hudpleiesalongene. Siden 1988 har selskapet også vært den største enkelteksportør av spesialkosmetikk fra Frankrike. Thalgo har vunnet en rekke prestigetunge priser. Senest i november 2019 vant de "The Anti-Age Product Line of the Year" ved AsiaSpa Award.

 

Thalgo’s sortiment er i dag både stort og variert. En rekke forskjellige ansiktsbehandlinger for å tilfredsstille hudens behov og kundenes etterspørsel. Fra enkel dyprens til avansert medisinsk inspirert hudforbedring og maskinelle behandlinger, for alle hudtyper og hudtilstander.

https://www.skinthal.no/thalgo

image2.jpeg
bottom of page